Vesti 14.01.

Zbog planiranih radova na elektro mreži u gradu sutra, 15. januara, biće isključeni sledeći potrošači električne energije: 08-08:45 ulica Kralja Petra Prvog stambene zgrade broj 56 i 84, 09:00-09:45 “Univereksport”, stadion “Krila Krajine” i potrošači na Novosadskom putu preko puta “Univereksporta”, 10:00-10:45 ulica Slobodana Bajića i ulica Kralja Petra Prvog od kućnog broja 179 do kraja prema Novom Sadu, 11:00-11:45 “Brovel”, hala “Rebit” i “Plastma”, 12:00-12:45 hale PP Centra- Galerija podova i skladište u Slobodnoj zoni.

Akcije dobrovoljnog davanja krvi nastavljaju se i  ove godine u opštini Bačka Palanka. U sredu, 15. januara, krv će se prikupljati u prostorijama Crvenog krsta u Bačkoj Palanci od 8 do 12 časova i od 14 do 18 časova.

Zbog velikog interesovanja javnosti, u Galeriji Kulturnog centra Bačka Palanka od 15. do 20. januara ponovo će biti dostupna izložba „Skulpture iz prirode“ autora Branimira Đukanovića iz Loznice.

Kulturni centar Bačka Palanka objavio je Javni poziv sugrađanima za učešće u kreiranju muzejske postavke posvećene životinjama. Ukoliko imate preparirane životinje u svom vlasništvu možete ih doneti na poklon Muzejskoj jedinici u Galeriju Kulturnog centra radnim danima od 8 do 14 časova. 

U ponedeljak, 20. januara Dejan Rađenović, šef stručnog štaba OFK “ Bačke”, izvršiće prozivku igrača, čime će i definitivno početi pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije i napad na direktan plasman u Ling Long Superligu Srbije. „Plavi“ će nakon rada u Bačkoj Palanci  2. februara otputovati u Pulu u Hrvatskoj, gde će boraviti 12 dana. U Puli će šef stručnog štaba Dejan Rađenović i njegovi saradnici uraditi bazični deo priprema i odigrati nekoliko kontrolnih utakmica. Povratak za Bačku Palanku planiran je za 14. februar.

Zvanični srednji kurs dinara prema evru danas iznosi 117,60 dinara za evroobjavila je Narodna banka Srbije.

U Bačkoj Palanci i okolini i danas bez padavina. Temperatura se na Celzijusovoj skali kretala od jutarnjih -3 do maksimalno 1 stepena u najtoplijem delu dana, dok će se u toku noći ponovo spustiti na -3 stepena. Sutra nas, prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje maglovito vreme bez padavina sa temperaturama u rasponu od -3 do 2 stepena Celzijusa.

Svim slušaocima koji su noćas dočekali i proslavili Novu godinu po Julijanskom kalendaru Impuls radio želi dobro zdravlje i mnogo poslovnih i privatnih uspeha u godini pred nama.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.