Vesti 13.01.

Danas je počela isplata prvog dela penzija za decembar 2019. za korisnike PIO Fonda koji svoje penzije primaju na kućne adrese i na šalterima pošta.

Velika akcija pošumljavanja pokrenuta prošle godine pod nazivom “Zasadi drvo, zasadi svoj kiseonik” nastavlja se na dve lokacije u Vojvodini među kojima je i Bačka Palanka. Akcija će se realizovati u subotu 18. januara od  9. časova, a zborno mesto okupljanja je Šumska uprava „Bačka Palanka“, Šumska 3, odakle je prevoz obezbeđen do mesta gde će se saditi. Svi koji žele da zasade drvo i budu deo ove akcije, neophodno je da se prijave putem linka  www.zasadidrvo.rs/lokacije

Strahinja Stefanović, član Kajak kanu kluba „Tarkett“, od strane Kajakaškog saveza Srbije proglašen je za najboljeg takmičara u muškoj konkurenciji za 2019. godinu. Strahinja je osvojio srebro na svetskom seniorskom i na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore i izborio je i normu za Olimpijske igre u Tokiju.

Zvanični srednji kurs dinara prema evru danas iznosi 117,59 dinara za evroobjavila je Narodna banka Srbije.

Do kraja dana suvo vreme i magla u Bačkoj Palanci i okolini. Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda sutra nas očekuje vreme slično današnjem, maglovito i suvo, sa temperaturama od jutarnjih -3 do maksimalno 1 stepena Celzijusa sredinom dana.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.