SPORT 31.maj

  • Iz USR ‘’Šaran’’ obaveštavaju sve građane koji poseduju plovila da će komisija iz lučke kapetanije Novi Sad, doći u subotu 8. juna u 10:00h u Dom udruženja ribolovaca koji se nalazi na jezeru Tikvara, radi pregleda i registracije plovila. Sva dodatna obaveštenja se mogu videti na oglasnoj tabli Udruženja.
  • Takođe, svi građani koji žele da polažu ispit za upravljača motornog čamca, a ukoliko bude dovoljno kandidata, komisija iz Lučke kapetanije će doći u subotu 29. juna, a svi zainteresovani se mogu upisati u listu kandidata koja se nalazi kod domara Udruženja na jezeru Tikvara.  
  • U organizaciji odbojkaškog kluba ‘’Panonija’’, sutra će se u centra grada održati turnir ulične odbojke u vremenu od 7:30 do 16:30, u ulici Kralja Petra I od Uske ulice do Pošte I taj deo ulice biće zatvoren za saobraćaj. U slučaju lošeg vremena, trunir će se odložiti za nedelju 2.jun.
  • Fudbalska ekipa ‘’ČSK Pivare’’ u utakmici 29.kola Srpske lige grupa ‘’Vojvodina’’, u nedelju gostuje u Temerinu, ekipi ‘’Slobode’’.
  • Fudbalske utakmice 29.kola Vojvođanske lige grupa ‘’Zapad’’, igraju se u nedelju sa početkom u 17:oo sati. ‘’Budućnost’’ iz Mladenova dočekuje ‘’Slogu’’ iz Erdevika, a ‘’OFK Bačka’’ iz Bačke Palanke, u nedelju gostuje u Novim Banovcima ekipi ‘’Omladinca’’.
  • Opštinski klubovi koji se takmiče u okviru novosadske Područne fudbalske lige, utakmice 28.kola odigraće u gostima.’’ Stari grad” iz Bačke Palanke  gostuje u Baču ekipi Tvrđave, a ’’ Hercegovac’’ iz Gajdobre igraće u Zmajevu sa ekipom ’’Obilića’’.
  • Fudbalske utakmice u okviru 21. kola Opštinske lige 1.razred, odigraće se u nedelju sa početkom u 17:30. ’’Budućnost’’ iz Paraga dočekuje ’’Krila Krajine’’ iz Bačke Palanke, ’’Vojvodina’’ iz Tovariševa gostuje u Bačkom Novom Selu, ’’Slavija’’ iz Pivnica ugostiće ’’Soko’’ iz Nove Gajdobre, ekipa ’’Karađorđeva’’ igraće u Kulpnu, a ’’Bačka’’ iz Despotova gostuje ekipi ’’Budućnosti’’ iz Gložana.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.