Vesti 7.jun

  • Novosadska ’’Ciklonizacija’’ od 5.juna vrši monitoring i tretiranje vodenih površina u svim naseljenim mestima naše opštine protiv larvi odraslih komaraca i ovaj tertman nije opasan za pčele.
  • U organizaciji Narodne biblioteke “Veljko Petrović” i Književnog kluba “Dis” , večeras sa početkom u 19:00 sati u Galeriji biblioteke održaće se promocija zbirke poezije autorke Tanje Petrović “Provetravanje srca”.
  • Iz USR ‘’Šaran’’ obaveštavaju sve građane koji poseduju plovila da će komisija iz Lučke kapetanije Novi Sad, doći sutra u 10:00h u Dom udruženja ribolovaca koji se nalazi na jezeru Tikvara, radi pregleda i registracije plovila. Sva dodatna obaveštenja se mogu videti na oglasnoj tabli Udruženja.
  • Odbojkašice ‘’Panonije’’ uspostavile su saradnju sa još jednim superligaškim klubom,’’Dinamom’’ iz Pančeva.Tim povodom ,kadetkinje ‘’Dinama’’ i pionirke ‘’Panonije’’ odigraće prijateljsku utakmicu sutra u 15:00h,u sali Gimnazije u Bačkoj Palanci.
  • Utakmice poslednjeg 30.kola, Srpske lige grupa ‘’Vojvodina’’, odigraće se u nedelju sa početkom u 17:00 sati. Fudbalska ekipa ‘’ČSK Pivare’’, dočekuje ekipu Palića.
  • U okviru poslednjeg kola Vojvođanske lige grupa ‘’Zapad’’, u nedelju u 17:00 sati ekipa ‘’OFK Bačke’’ na svom terenu dočekuje ekipu novosadsku ‘’Borca’’, a ‘’Budućnost’’ iz Mladenova gostuje u Kaću ekipi ‘’Jugovića’’.
  • U utakmicama 29.kola novosadske Područne fudbalske lige, ekipa ‘’Starog Grada’’ iz Bačke Palanke dočekuje goste iz Veternika, a ‘’Hercegovac’’ se u Gajdobri sastaje sa ekipom ‘’Tvrđave’’ iz Bača.
  • Fudbalske utakmice poslednjeg kola Opštinske lige 1.razred odigraće se u nedelju sa početkom u 18:00 sati. ’’Krila Krajine’’ iz Bačke Palanke dočekuju ekipu Maglića, ’’Bačka’’ iz Despotova gostuje u Selenči ekipi ’’Krivnja’’, ekipa ’’Karađorđeva’’ dočekuje ’’Slaviju’’ iz Pivnica, u Novoj Gajdobri ’’Soko’’ se sastaje sa ’’Bačkim Hajdukom’’ iz Bačkog Novog Sela, a ’’Budućnost’’ iz Paraga gostuje u Tovariševu ekipi Vojvodine.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.