Vesti 6.jun

  • Prijemni ispiti za upis đaka u matematičke i filološke gimnazije, muzičke, baletske i umetničke škole počinju danas i trajaće do nedelje, 9. juna, a interesovanje učenika za ova zanimanja je veliko, pošto su, osim u muzičkim školama, upisne kvote popunjene. Konačni rezultati prijemnih ispita biće poznati do 14. juna, a da bi se upisali u ove škole, đaci moraju da izađu i na završni ispit iz srpskog i matematike (17. i 18. juna), obavezan test za sve učenike koji završavaju osmi razred.
  • Isplata penzija za vojne I poljoprivredne penzionere počela je danas, a za penzionere iz kategorije ‘’bivši zaposleni’’ počeće u utorak 11.juna.
  • U organizaciji Narodne biblioteke “Veljko Petrović” i Književnog kluba “Dis” , sutra sa početkom u 19:00 sati u Galeriji biblioteke održaće se promocija zbirke poezije autorke Tanje Petrović “Provetravanje srca”.
  • Odbojkašice ‘’Panonije’’ uspostavile su saradnju sa još jednim superligaškim klubom,’’Dinamom’’ iz Pančeva.Tim povodom ,kadetkinje ‘’Dinama’’ i pionirke ‘’Panonije’’ odigraće prijateljsku utakmicu u subotu u 15:00h,u sali Gimnazije u Bačkoj Palanci.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.