Vesti 05.12.

  • Komisija za komasaciju katastarske opštine Neštin obaveštava učesnike komasacije u ovom naseljenom mestu, da od juče, a zaključno sa 18. decembrom mogu izvršiti uvid u Pregledni plan starog stanja komasacionog područja katastarske opštine Neštin. Uvid u Pregledni plan i zapisnike, orjentacione procene i detaljne procene, može se izvršiti u prostorijama Komisije u Neštinu , Koče Popovića 2, kao i na oglasnoj tabli u zgradi Opštine Bačka Palanka. Primedbe na Zapisnik o utvrđivanju vrednosti zemljišta mogu se izjaviti Komisiji u pisanoj formi ili usmeno u prostorijama Komisije, svakog radnog dana u vremenu od 12:00 do 15:00 časova.
  • JKP Komunalprojekt poziva sve građane koji su dobili opomenu pred isključenje, da se jave na blagajnu ovog preduzeća, kako bi rešili svoje dugovanje i na taj način izbegli isključenje sa mreže, koje će se odvijati u narednom periodu.
  • Stonoteniska reprezentacija Srbije četvrtom pobedom završila je prvu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto je juče u Tikvari savladala Bosnu i Hercegovinu sa 3:0. Nije bilo mnogo neizvesnosti u prva dva meča u kojima su Dimitrije Levajac i Ilija Majstorović bez izgubljenog seta savladali Armina Aličića i Luku Matkovića. U trećem meču, predsednik Stonoteniskog saveza Srbije i još uvek naš najbolje rangirani igrač, Aleksandar Karakašević, bio je bolji od juniora Luke Mihailovića kojem je na startu meča pripao počasni set. Naši stonoteniseri sa prethodne tri pobede u mečevima sa Engleskom i Bosnom i Hercegovinom i pre  poslednjeg kola, obezbedili su prvo mesto u prvoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
  • Najuspešnijim takmičarima u 2018. godini u moto sportu, u hali 1 na 7. Sajmu sporta u Beogradu dodeljene su medalje. Nagrade su dodelili predstavnici granskih saveza i Auto-moto saveza Srbije. Visokim priznanjima u vidu medalja i pehara nagrađeni su i članovi bačkopalanačkog BAP Racing team-a za doprinos u motokrosu u ovoj godini, kao i sam klub koji je ekipno zauzeo drugo mesto. Pojedinačne nagrade u 2018. godini za BAP Racing team su osvojili: u klasi Atw prvo mesto Zdravko Crnjanski, drugo Oliver Fekete i treće Dimitrije Bjeloš, u klasi MX2 Junior, Vojislav Crnjanski drugo mesto, u klasi MXS Branko Radovanov prvo mesto i Pantelije Vukobratov drugo, a u klasi MX1 treće mesto Stefan Radovanov.
  • U organizaciji Strukovne Organizacije Sudija opštinskog fudbalskog saveza Bačka Palanka, sutra u 19:00 časova počinje škola sudjenja. Prijave se, još uvek, mogu izvršiti lično u prostorijama Saveza, ili na broj telefona 064/185 6997.
  • Minulog vikenda četiri selekcije Feniksa nastupile su u takmičenjima Košarkaškog saveza Vojvodine. Juniori 2001. godište su gostovali u Čelarevu i u jednoj uzbudljivoj utakmici, na kraju izgubili sa 79:69. Ovo je prvi poraz ove selekcije od početka marta. Kadeti 2003. godište su igrali u Novom Sadu protiv ekipe NS Basketa. Nakon izjednačene igre u prvom poluvremenu, potop u drugom. Naime, rezultat na kraju meče je bio 86:49 za Novosađane. Pioniri 2005. godište su dočekali ekipu Dunava iz Apatina I nakon egal igre ipak trijumfuju gosti sa 67:63.  Svoju dominaciju u minibasket takmičenju, mladi Feniksovi košarkaši su pokazali I za vikend, savladavši Futog u Novom Sadu sa 39:11. Ova selekcija je prvi deo takmičenja završila bez poraza.
  • Do kraja dana,  umereno oblačno i suvo. Vetar slab severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Maksimalna dnevna temperatura 7 stepeni. Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda sutra u Bačkoj Palanci bez padavina uz umereno oblačno vreme. Biće još hladnije. Jutarnja temperatura -3, a maksimalna u toku dana 5 stepeni. Slično vreme, ali ipak malo toplije, očekuje se u petak, dok se nove padavine  predviđaju za vikend. 
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.