SPORT 7.maj

  • Kajakaški KUP Novog Sada u ogranizaciji KK ‘’Liman’’ održan je u subotu 4. maja na Šordošu ispred prostorija kluba. Veslano je 60 trka, od čega je 16 kvalifikacionih, a učestvovalo je preko 300 takmičara. Na kraju je održana memorijalna trka Aleksandar Saša Francuski. Takmičilo se 17 klubova iz Srbije i 2 iz Rumunije, a Kajakaški Klub ‘’Sintelon’’ predstavljala su 24 takmičara. U ekipnoj konkrenciji kod pionira, kadeta i seniora trijumfovao je bačkopalanački ‘’Sintelon’’, dok je u kategoriji juniora zauzeo 3 mesto. Takmičari ‘’Sintelona’’ osvojili su ukupno 24 odličja, 11 zlatnih, 10 srebrnih i 3 bronzane medalje.
  • Proteklog vikenda odigrano je 24.kolo Srpske lige grupa ’’Vojvodina’’, a fudbalska ekipa ’’ČSK Pivare’’, savladala je ekipu ’’Sente’’ sa 5:1. Čelarevljani sutra gostuju u Sremskoj Mitrovicu ekipi ’’Radničkog’’.
  • Za vreme praznika odigrane su utakmice 24.kola Vojvođanske lige grupa ’’Zapad’’. ’’OFK Bačka’’ je savladala ekipu Crvenke sa 3:1, a ’’Budućnost’’ iz Mladenova igrala je nerešeno 2:2 sa ekipom ’’Borca’’ iz  Novog Sada.  Utakmice 25.kola odigraće se sutra sa početkom u 16:30. ’’Budućnost’’ u Mladenovu dočekuje ’’Polet’’ iz Sivca, a ’’OFK Bačka’’ gostuje u Beškoj ekipi ’’Hajduka’’.  U petak 3. Maja, ekipa ’’OFK Bačke’’ je pobedom od 5:4 nad ekipom Vrbasa , osvojila KUP Teritorijalnog fudbalskog saveza Novi Sad.
  • U subotu 4.maja , opštinski fudbalski klubovi odigrali su utakmice 23.kola novosadske Područne fudbalske lige. ’’Hercegovac’’ je u Gajdobri pobedio ekipu ’’Jedinstva’’ iz Rumenke sa 2:0, dok je ekipa ’’Starog grada’’ iz Bačke Palanke izgubila od Petrovaradina sa 4:0. 
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.