SPORT 17.maj

  • Sinoć je u sportskoj hali ”Tikvara”, odigrana rukometna utakmica 1.kola KUP-a Vojvodine, a ekipa RK ”Lavovi BP” pobedila je ”Radnički” iz Novog Sada rezultatom 34:32.  
  • U okviru 27.kola Srpske lige grupa ’Vojvodina’’, ekipa ’’ČSK Pivare’’ u nedelju gostuje u Starim Banovcima ekipi ’’ Dunava’’.
  • U nedelju u 16:30 u Mladenovu odigraće se fudbalska utakmica 27.kola Vojvođanske lige grupa ’’Zapad’’, u kojoj će se sastati domaća ekipa ’’Budućnosti’’ i ekipa ’’1.maj Agroruma’’ iz Rume. Ekipa iz Bačke Palanke, ’’OFK Bačka’’ ovog vikenda gostuje u Turiji ekipi ’’Mladosti’’.
  • Utakmice 26.kola novosadske Područne fudbalske lige, opštinski klubovi ovog vikenda, odigraće u gostima. ’’Stari grad’’ iz Bačke Palanke gostuje ekipi ’’Vojvodine’’ iz Bačkog Gradišta, dok ’’Hercegovac’’ iz Gajdobre gostuje u Đurđevu gde se sastaje sa ekipom ’’Bačke’’.
  • Fudbalske utakmice 19.kola Opštinske lige 1.razred, odigraće se u nedelju sa početkom u 17:00 sati. ’’Krila Krajine’’ iz Bačke Palanke gostuju u Bačkom Novom Selu, ’’Slavija’’ iz Pivnica ugostiće ’’Budućnost’’ iz Paraga, ’’Vojvodina’’ iz Tovariševa gostuje u Kulpinu, ’’Bačka’’ iz Despotova dočekuje ’’Soko’’ iz Nove Gajdobre, a ekipa ’’Karađorđeva’’ gostuje u Magliću. 
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.