SPORT 10.jun

  • U subotu, na Adi Ciganliji je održano 1 kolo Mini Kajak Lige Srbije. Najmlađi takmičari Kajakaškog Kluba ‘’Sintelon’’  osvojili su 1. mesto, sa 9 osvojenih medalja. Ujedno je održano i takmičenje ‘’Trofej Beograda’’, za uzrast pionira i kadeta. Kajakaši ‘’Sintelona’’ su i ovde dominirali ispred vršnjaka sa 11 odličja. Sledeći vikend na Evropski Šampionat za seniore, koji se održava u portugalskom gradu Montemor o Velju, odlaze ‘’Sintelonovi’’ reprezentativci Simo Boltić, Marko Dragosavljević i savezni selektor Miroslav Mika Rodić.
  • Odbojkašice ‘’Panonije’’, proteklog vikenda odigrale su prijateljsku utakmicu sa kadetsko-pionirskom ekipom ‘’Dinama-Azotare’’ iz Pančeva.Iako  se meč završio rezultatom 2:2,pobedilo je druženje odbojkašica i članova uprave kluba.
  • U utakmici poslednjeg 30.kola, Srpske lige grupa ‘’Vojvodina’’, fudbalska ekipa ‘’ČSK Pivare’’, poražena je od ekipe ‘’Palića’’ sa 2:0 I prvenstvo su završili na 6.mesto na tabeli.
  • U okviru poslednjeg kola Vojvođanske lige grupa ‘’Zapad’’, ekipa ‘’OFK Bačke’’ pobedila je sa 3:1 ekipu novosadsku ‘’Borca’’, a ‘’Budućnost’’ iz Mladenova poražena je sa 1:0 od ekipe ‘’Jugovića’’. ‘’OFK Bačka’’ na kraju takmičenja nalazi se na 1.mestu na tabeli I stiče pravo na prelazak u viši rang takmičenja, dok se ekipa ‘’Budućnosti’’ iz Mladenova nalazi na poslednjem 16.mestu.  
  • U utakmicama 29.kola novosadske Područne fudbalske lige, ekipa ‘’Starog Grada’’ iz Bačke Palanke poražena je u Veterniku sa 6:0 od domaće istoimene ekipe, a ‘’Hercegovac’’ je u Gajdobri pobedio ekipu ‘’Tvrđave’’ iz Bača sa 3:2. Utakmice poslednjeg kola odigraće se u sredu 12.juna.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.