Vesti 23.02.

  • Iz poslovnice EPS-a u Bačkoj Palanci dobili smo informaciju da će zbog planiranih radova, 24. februara, povremeno  bez električne energije ostati potrošači u ulicama Marka Oreškovića od Makedonske do Bihaćke i cela Bihaćka od 12:30 do 13:30 u Bačkoj Palanci a u naseljenom mestu Obrovac, takođe povremeno, potrošači u ulicama Svetozara Markovića od početka do Prvomajske i Živojina Mišića od Kralja Petra Prvog do Đure Jakšića u vremenskom intervalu od 09:00 do 12:00 časova.
  • U Gradskom bioskopu 24. ,25. i 26. februara od 18:00 i 20:00 časova biće prikazan film “Najsrećniji dan u životu Olija Makija”. Ovaj film je dobitnik glavne nagrade u Kanu i na duhoviti način priča o obračunu između finskog boksera Olija Makija i američkog šampiona Dejvija Mura. Cena ulaznice je 200,00 dinara.
  • Naš proslavljeni odbojkaš i reprezentativac Srbije Andrija Gerić , bio je sinoć gost odbojkaškog kluba Panonija. On je okupljenim odbojkašicama i trenerima održao predavanje iz oblasti psihologije, na temu Mentalni trening.Mlade odbojkašice mogle su da čuju brojne zanimljive stvari sa kojima se susreću na utakmicama, a da toga nisu ni bile svesne. Tema anksioznost, stresne situacije samo je deo koji je spomenut u okviru ovog predavanja. Andrija Gerić je predstavio i nekoliko tehnika za prevazilaženje ovih situacija. Predavanje je održano u palančkoj Gimnaziji.
  •  Nastavlja se  takmičenje u Drugoj rukometnoj ligi sever. U okviru 14. kola RK Lavovi iz Bačke Palanke ugostiće ekipu Budućnosti iz Alibunara. Utakmica je na programu 24. februara u sportskoj hali Tikvara sa početkom u 20:30 minuta. Palančani u  nastavak takmičenja kreću sa prvog mesta posle odigranih 13. kola.
  • Zvanični srednji kurs dinara prema evru danas iznosi 123,92 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.
  • Danas u Bačkoj Palanci pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura i do 18 stepeni. Sutra po podne  i u toku noći očekuje se veća količina padavina. U danima vikednda hladnije, u subotu kišovito u nedelju razvedravanje.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.