SPORT 15.april

  • Fudbalska ekipa ’’ČSK Pivare’’  juče je odigrala utakmicu 20.kola Srpske lige grupa ’’Vojvodina’’ i pobedila ekipu ’’Tekstilca’’ iz Odžaka sa 2:0. U sredu će se odigrati utakmice 21.kola, kada će Čelarevljani gostovati ekipi ’’Mladosti’’ iz Bačkog Jarka.
  • Proteklog vikenda odigrane su i fudbalske utakmice 20.kola Vojvođanske lige grupa ’’Zapad’’.  ’’Budućnost’’  iz Mladenova je na svom terenu savladala sastav ’’Stanišića’’ sa 2:1, a ’’OFK Bačka’’ u Erdeviku pobedila domaću’’Slogu’’ sa 1:0. U utakmicama 21.kola koje će se odigrati u sredu, ’’Budućnost’’ gostuje ekipi ’’Mladosti’’ iz Turije, dok će ’’OFK Bačka’’ na svom terenu u 16:00 sati igrati sa ’’Jugovićem’’ iz Kaća.
  • Rukometna ekipa ’’Lavovi BP’’ za vikend je gostovala u Pančevu ekipi ’’Dinama’’ i izgubila meč rezultatom 35:34, u okviru 21.kola Prve rukometne lige, grupa ’’Sever’’.  
  • Rukometaši ’’Bačke Palanke”, koji se takmiče u Trećoj ligi, grupa ’’Srem Južna Bačka’’, u utakmici 16.kola savladali su ekipu ’’Stare Pazove” rezultatom 26:13. Ženska ekipa ’’Bačke Palanke – Nopala’’ koja se takođe takmiči u ovoj ligi , proteklog vikenda savladala je ekipu ’’Odžaka’’ u utakmici 12.kola , rezultatom 35:12.
  • U Bezdanu na tradicionalnoj 23.Međunarodnoj regati ’’Bezdan 2013’’, koja je održana u subotu, okupilo se blizu 200 takmičara iz 14 klubova, a internacionalni karakter ovom kajakaškom okupljanju dali su predstavnici Mađarske i Hrvatske.Regata je održana u 5 kategorija i 11 trka na deonici od 2000m, a učestvovala su 24 takmičara Kajakaškog kluba ’’Sintelon’’ koji su osvojili ukupno 9 odličja i to 5 zlatnih, 2 srebrne i 2 bronzane medelje. 
Both comments and pings are currently closed.